Ridelærerne våre

Her blir du litt kjent med ridelærerne våre!

Trine Stenberg

905 03 684

Trine har vært ridelærer hos oss ca. 5 år og underviser alle nivåer og de fleste grener. Trine har ekstra stor interesse for Mounted Games og kjøring. For tiden rir og kjører hun kaldblodstraveren Vinna i tillegg eier hun kaldblodstraveren Støva. Det er Trine som har ansvaret for e-post, nettside o.l., Når Trine ikke er ridelærer studerer hun til å bli lærer.

Linda Blomén

416 64 522

Linda har undervist i mange år, på de fleste nivåer og i de grener. Linda har dressur som sin favoritt gren. Lindas privathest, Shirine, fikk føll sommeren 2020, hun bruker derfor ledig tid på å håndtere føllet sitt Shakira. Linda er utdannet fysioterapeut og tilbyr ridefysioterapi.

Rikke Syversen

Rikke begynte som ridelærer hos oss høsten 2020, og vil være en del av vårt faste ridelærerteam fra 2021. Rikke jobber med fjordingen Herman for å få han til ridehest. Rikke rir og håndterer de alle fleste hester, og eier kaldblodstraveren Rolana.

Sunniva Aamodt

Sunniva begynte som ridelærer hos oss høsten 2020, og vil være en del av vårt faste ridelærerteam fra 2021. Sunniva liker best grenene sprang og dressur. Hun jobber med blandingshesten Troja. De jobber mot å få Troja til en fin, allsidig ridehest. Når Sunniva ikke er i stallen går hun på naturbruk med fordypning i hest.