Trope

Tirills Trope er en av nordlandshestene våre og er etter Trøymis Tirill og Rokken. Trope ble født i 2002. Trope pusse og pynte

Trope er en artig ponni. Hun er alltid full av energi og går under kallenavnet Turbo-Trope. Hun sier aldri nei til fart og moro og elsker at det skjer noe. Trope begynner å bli ganske erfaren i både dressur og sprang, og har i tillegg prøvd feltritt. Det største talentet viser hun nok kanskje i Mounted Games. Krappe svinger og høyt tempo er det morsomste hun vet, og hun gjør alt for å få det til. Trope klarer selv de knappeste svingene, så lenge rytteren henger med.

Hun fungerer best med en rolig rytter som kan å bremse litt. Hun er veldig rolig og avslappet når rytteren ønsker det og er rolig selv, men hun kan fort stresse seg litt opp. Trope finner aldri på noe tull, men hun trives med høyt arbeidstempo og det går igjen overalt. I stallen er hun kjempesøt! Hun elsker å bli dulla med og klødd.

På tur er Trope veldig grei. Hun er veldig lite skvetten og tar seg fint frem. Hun er også en av ponniene som elsker å bade og plasker uti vannet. Dette er en ponni som er lett å bli glad i og sjarmerer mange.