16. desember

God tirsdag alle sammen! Sola skinner og det ser ut til å bli en fin dag. Dagens ponni er Trope.

Tirills Trope er en av nordlandshestene våre og er etter Trøymis Tirill og Rokken. Trope ble født i 2002. Trope pusse og pynte

Trope er en artig ponni. Hun er alltid full av energi og går under kallenavnet Turbo-Trope. Hun sier aldri nei til fart og moro og elsker at det skjer noe. I dressur har hun fortsatt en del å jobbe med, men blir flinkere og flinkere for hver økt som går og kan det mest grunnleggende. I sprang har hun tatt store steg de siste årene. Fra å brase gjennom alt, uansett om det var 10 cm eller 1 meter, hopper hun nå fint over de fleste hinder og begynner å få litt rutine på det hun gjør. Trope klarer selv de knappeste svingene, så lenge rytteren henger med.

Hun fungerer best med en rolig rytter som kan å bremse litt. Hun er veldig rolig og avslappet når rytteren ønsker det og er rolig selv, men hun kan fort stresse seg litt opp. Trope finner aldri på noe tull, men hun trives med høyt arbeidstempo og det går igjen overalt. I stallen er hun kjempesøt! Hun elsker å bli dulla med og klødd.

På tur er Trope veldig grei. Hun er veldig lite skvetten og tar seg fint frem. Hun er også en av ponniene som elsker å bade og plasker uti vannet. Dette er en ponni som er lett å bli glad i og sjarmerer mange.