TRENINGER

Hanne-trening 6. mai

Hanne Søberg er utdannet ridelærer fra Strömsholm i Sverige og er i tillegg fysioterapeut. Hanne er veldig flink til å tilrettelegge for hver enkelt rytter, og treningen er åpen for alle nivåer! Sprangtrening hvis vær og føre tillater det. 

Priser:
Dressur 30 min alene: 200 kr
Sprang 60 min 3 elever per gruppe: 200 kr
Leie av hest (gjelder ikke fôrryttere): 100 kr

Bindende påmelding til Maren innen 4. mai på telefon 920 56 123. Spørsmål kan også rettes hit.

Olaf Nyby-kurs 13. mai

Lørdag 13. mai kommer Olaf Nyby til oss. Han driver som kjøreinstruktør over hele landet og er en svært ettertraktet instruktør. Det vil bli mulighet både for tømmekjøring og kjøring, og kurset passer deg enten du aldri har tømmekjørt tidligere, om du har en ung hest du vil begynne å trene med eller om du har tømmekjørt/kjørt mye og ønsker å videreutvikle deg.

Vi starter kl 9 og holder på frem til 17. Det vil bli en lunsjpause midt på dagen. Alle sørger for egen lunsj, men hvis været er greit fyrer vi opp grillen så de som vil kan grille.

Hver økt blir 30 min. Det er mulig å bestille så mange økter man ønsker, men for å få mest mulig utbytte anbefaler vi å ha hvertfall 2 økter. Disse øktene er man da alene på time. Det er også mulig å gå sammen to stk og dele en 60 min økt dersom man ønsker å holde på lenger, eller selvfølgelig be om to økter etter hverandre.

Pris: 350 kr per økt.
+ 100 kr i evt hesteleie (for hele dagen, gjelder ikke forryttere)

Bindende påmelding til Maren på tlf 920 56 123 eller e-post maren_kwl@hotmail.com. Førstemann til mølla! Lurer du på noe? Spør i vei!
Påmelding er gyldig når dere har betalt inn et depositum (150 kr per økt). Resten av kursavgiften betales innen onsdag 10. mai.
Dersom du har meldt deg på, men ikke kan møte likevel er du selv ansvarlig for å gi bort/selge øktene dine til noen andre.